Şehrini Geliştir Yarışması’nda 4. lük Ödülü

Öğrencilerimizin başarısını sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimiz Gün Baltalar ve Pınar Yolaçan Şehir bölge planlamadaki takım arkadaşları  Eylül Dutçu, Nazmiye Küçük, Fulya Ç. and Tuğba Mermer ile disiplinler arası kurdukları ekipleriyle, İzmir Büyük Şehir Belediyesi, Ford Otosan, WRI Türkiye Sürdürüebilir Şehirler’in işbirliği ile açılan “Şehrini Geliştir” yaşışmasında, projeleriyle 4. lük ödülünü aldılar. İzmir Alsancak liman bölgesini konu alan yarışmada, öğrencilerimizin grubu 55 grup içinden en iyi 6 ya girmiş ve yarışmayı 4.lük ile tamamlamışlardır. Öğrencilerimizi ve tüm takım arkadaşlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Tüm öğrencilerimizin, eğitim ve profesyonel hayatlarında, disiplinlerarası nice ekipler kurmasını ve o ekiplerle daha nice ödüller kazanmalarını diliyoruz. Kampüsteki işbirlikçi yaratıcı ortamı güçlendirdikleri ve örnek oldukları için kazanan öğrencilerimize ayrıca teşekkür ederiz.